Uitnodiging open huis: SportPark 21

24 nov 2023

Op vrijdag 8 december a.s. organiseert Sportpark21, van 12.30 tot 17.30 uur, voor alle bedrijven uit de Haarlemmermeer en omstreken een OPEN HUIS.

Sportpark21 ligt aan de zuidkant van Hoofddorp (ingang Park21, bekend van het honkbalstadion) en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een multi-sport complex met (o.a.) 6 padelbanen, een 9-holes voetgolfbaan, diverse (re)creatieve activiteiten, bootcamp en een blaashal voor diverse indoor sporten. Daarnaast stelt het complex haar faciliteiten ook beschikbaar voor diverse scholen/opleidingen en bedrijven. Voor de laatste groep is Sportpark21 een mooie en inspirerende locatie voor (o.a.) sportieve events, teamuitjes en vergaderarrangementen. Voor meer info zie: www.sportpark21.com (nog niet volledig af).  

Toegang tot het OPEN HUIS van Sportpark 21 is gratis. Bedrijven mogen met meerdere mensen komen en zijn op 8 december a.s. vanaf 12.30 uur van harte welkom. Vanaf 16.30 uur sluiten we de dag af met een gezellige borrel!  

Voor aanmelding en/of vragen, graag even een mail sturen naar: events@sportpark21.com.  

Tijdens het OPEN HUIS van Sportpark 21 kunnen deelnemers ook kennismaken met HADO en de Bootcamp coach.  

HADO:  

In onze blaashal wordt een HADO arena opgebouwd zodat bezoekers van ons OPEN HUIS zelf HADO kunnen spelen en ervaren.  

Wat is HADO? 

HADO is 's werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR). Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sport zoals wij die kennen!  

Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO een intensieve en strategische 3 vs. 3 versie van het voor iedereen bekende trefbal.  

?HADO gebruikt AR-technologie om een ??laag over de echte wereld te projecteren. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality waarbij een volledig digitale wereld wordt gecreëerd.  

Bij HADO zie je als speler zowel de werkelijke omgeving als de geprojecteerde laag via de AR headset terwijl je vrij kan bewegen zonder gebruik te maken van controllers of kabels  

Voor meer info: zie www.hado-sports.com

 

Bootcamp coach:

Tim van der Laan is als bootcamp coach verbonden aan SportPark21.

Tijdens de Open Dag is Tim aanwezig voor meer informatie over de mogelijkheden van een bootcamp clinic en een vitaliteitsprogramma voor bedrijven en werknemers.

Bekijk de flyer

 

 

Terug