Hyatt Place Amsterdam Airport viert tien jaar als "A different place to stay"

01 feb 2024

Om de 10e jubileummijlpaal te vieren, heeft Hyatt Place Amsterdam Airport op 1 februari een speciaal evenement georganiseerd, waarbij hotelgasten, klanten, leveranciers en partners zijn uitgenodigd diverse festiviteiten bij te wonen en de unieke charme van het hotel te ervaren.

Namens de Vereniging ABP de Hoek willen wij Hyatt Place Amsterdam Airport feliciteren met deze mooie mijlpaal.

Sinds de opening op 30 januari 2014 is het hotel, onderdeel van Hyatt Corporation, een fundament van comfort, gemak en op maat gemaakte service in het hart van Hoofddorp. Het hotel geniet een welverdiende reputatie als vooraanstaande bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Gedurende het afgelopen decennium heeft Hyatt Place Amsterdam Airport consequent de verwachtingen overtroffen, en biedt het een "home away from home" aan gasten die op zoek zijn naar een mix van rust en moderne gemakken. Om de mijlpaal te vieren, blikt het hotel terug op een decennium vol succesverhalen en gedenkwaardige prestaties.

Enkele hoogtepunten uit het afgelopen decennium zijn:

Sinds de oprichting zet het Hyatt Place Amsterdam Airport zich in om de gemeenschap op een positieve manier te ondersteunen. Door de jaren heen heeft Hyatt Place Amsterdam Airport daartoe vijf keer de jaarlijkse "Stairway to Heaven Run" georganiseerd in samenwerking met Businez. Dit liefdadigheidsevenement zag deelnemers, waaronder ook klanten, partners en sponsors, racen naar de top van het 13 verdiepingen tellende gebouw om de snelste tijd te behalen. Hiermee is met succes geld ingezameld voor Adamas, een stichting die zich bezighoudt met psychosociale ondersteuning voor mensen geraakt door kanker. Het evenement onderstreept de toewijding van het hotel aan een positieve impact op de gemeenschap.

De COVID-19-pandemie leverde, net als voor de rest van de wereld, het team van Hyatt Place Amsterdam Airport ongekende en uitdagende omstandigheden op. Strikte overheids- en gezondheidsregels en -beperkingen belemmerden de vertrouwde manier van samenwerking binnen het team. Niet ontmoedigd toonde het hotelpersoneel veerkracht en samenwerking en wist het via innovatieve manieren onderling verbonden te blijven. Zo werd het “Hyatt Place Amsterdam Airport Cookbook ” geboren. Elk teamlid droeg aan dit kookboek bij door thuis een gerecht te bereiden, dit culinaire hoogstandje vast te leggen op camera en het recept nauwgezet te documenteren. Het kookboek werd een krachtig, multicultureel fundament, een symbool van veerkracht, eenheid en onvermoeibare steun, de toewijding aan elkaar tijdens moeilijke tijden. Het initiatief versterkte de verbinding van het team tijdens de noodgedwongen fysieke scheiding en vierde bovendien de diverse aanwezige smaken en culturen binnen het team. Deze compilatie van recepten is sinds haar ontstaan, twee jaar geleden, een gekoesterd aandenken en een getuigenis van de creativiteit van dit mooie team.

In een poging de banden met de lokale gemeenschap te versterken, heeft Hyatt Place Amsterdam Airport actief de samenwerking gezocht met Event Park Amsterdam en Airport Business Park de Hoek. Deze samenwerking biedt het hotel een stevige voet aan de grond in het levendige Haarlemmermeer. Samen maken ze de regio daarmee nog aantrekkelijker voor internationale congressen, evenementen en bedrijven. Daarnaast is Hyatt Place Amsterdam Airport betrokken bij verschillende lokale initiatieven waarbij medewerkers helpen bij verschillende vrijwilligersorganisaties. Om de buurt schoon te houden organiseert het “Green Team” jaarlijks verscheidene “Clean Up Days” waarbij ze de omgeving van het hotel weer vrijmaken van zwerfafval. Door het organiseren van meerdere liefdadigheids-, opruim- en welzijnsactiviteiten hoopt het hotel bij te dragen aan het economische, culturele en sociale welzijn van de regio.

Over Hyatt Place Amsterdam Airport:

Bij Hyatt Place Amsterdam Airport ervaart u comfort en gemak op een andere manier. Gelegen in een rustig deel van het zakendistrict van Schiphol Airport en nabij het stadscentrum van Amsterdam, bevindt het hotel zich op het kruispunt van werk en plezier. Met 330 moderne kamers, state-of-the-art vergaderfaciliteiten en een toewijding aan uitzonderlijke service, is het hotel de perfecte bestemming geworden voor degenen die een onvergetelijk en naadloos verblijf zoeken.

Terug