Geslaagde oliebollenactie!

17 jan 2023

Het bestuur van Vereniging Parkmanagement Airport Business Park de Hoek wenst haar leden een gezond, gelukkig en succesvol 2023 toe!

Afgelopen maandag 9 januari heeft het Parkmanagement oliebollen uitgedeeld vanuit het warehouse op Hoeksteen 26. De huurders konden hun bestelling doorgeven, waarna ze deze maandag konden ophalen. Deze actie werd goed en smaakvol ontvangen. Met een kopje koffie of thee erbij hebben we een aantal van u al persoonlijk een mooi jaar mogen wensen. Daarnaast willen wij Marco Freriks van Segro bedanken voor het beschikbaar stellen van een coffeebar. 

Mochten er zaken u opvallen, verwonderen of heeft u een goed idee voor een nieuw initiatief op bedrijventerrein de Hoek, laat het ons weten.

Wij zijn bereikbaar onder nummer 020 - 653 68 45 of mail naar info@abpdehoek.nl.

Ps. Sluit u ook aan bij de werkgroep duurzaamheid ABP de Hoek? De werkgroep zal max. 4 x per jaar samen komen en wij verwachten dat u +/- 2 uurtjes per vergadering nodig heeft aan voorbereiding, bijwonen en evt. acties uitzetten. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die namens uw bedrijf samen met ons aan een toekomstbestendig bedrijventerrein willen werken. Wilt u ook meedenken? Meldt u aan bij info@abpdehoek.nl

 

 

Terug