Enforce High-End training en coaching

08 nov 2023

Wie zijn wij?

Enforce is een snel groeiende franchiseorganisatie met 24 vestigingen actief in High-End Personal Training en Coaching met bewezen resultaatprogramma’s. Enforce betekent bekrachtigen of versterken, daarbij ligt de focus op kwaliteit, resultaat en groei.

Wij kiezen voor resultaat

Met sport en beweging zorgen wij ervoor dat niet alleen jij, maar ook jouw medewerkers zichzelf opnieuw leren ontdekken en zo bewust een mental shift kunnen maken naar een volledige potentie.  

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de vitaliteit van onze klanten. Meten is daarbij weten. Wij gaan ervan uit dat de kans groot is dat jij of je medewerkers regelmatig worstelen met balans in het leven. Door te leven in niet werkende patronen worden doelen niet bereikt. Want heel eerlijk? Een gebrek aan resultaat is te wijten aan een niet effectieve manier van werken en leven. Door een gezondere leefstijl vergroot je je focus, krijg je meer energie en kun je meer impact maken in jouw leven en in dat van anderen.  

In onze resultaatprogramma’s laten we je brutaal eerlijk inzien hoe fit en gezond je nu echt bent. We zetten fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou, je medewerkers en jouw business naar het volgende level te tillen.  

Wij kiezen voor groei

Wij richten ons op ondernemers en medewerkers die het belangrijk vinden om goed voor zichzelf en hun team te zorgen en net als wij zien dat je vanuit een fit en vitaal lichaam tot meer in staat bent. Niet alleen wat betreft gezondheid en vitaliteit, maar ook in hun persoonlijke leven en hoe ze met uitdagingen om gaan. Wij geloven erin dat vitale medewerkers en leiders impact maken op de wereld om hen heen, dat hun potentie wordt geleefd vanuit een fit, krachtig en vitaal lichaam. Wij tonen lef en kiezen voor persoonlijke groei. Wij zijn echt aanwezig en luisteren naar je zoals niemand anders luistert. Wij zijn brutaal eerlijk met respect voor de ander.  

Wij zijn Enforce Hoofddorp  

Onze club is gevestigd bij Hotel The Florian aan de Kruisweg 609, te Hoofddorp. Met onze resultaatprogramma’s bewegen wij met onze members voorwaarts naar een gezonde lifestyle en een vitaal leven. Duurzame groei en verandering vereist maatwerk. Elk individu is anders en samen met jou willen wij ontdekken waar jouw kracht ligt en waar je blij en gezond van wordt. Samen bouwen wij een community waarin we elkaar versterken en ons blijven ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij onze club. Zien we jou binnenkort voor een kopje koffie of thee?  

Voor het bespreken van de mogelijkheden voor jou en/of jouw medewerkers zijn wij ook via email en telefoon te bereiken:  

   

Rick Berkhout  

Start up mananger / o.a.  Locatie Hoofddoop & Amstelveen  

rick@enforce.nl  

0622509134  

   

Eric de Jong   

CEO & Founder Enforce international   

eric@enforce.nl

   

Instagram | @enforcehoofddorp

Terug