CompaNanny

08 nov 2023

Hoi, wij zijn CompaNanny!  

De expert in kindontwikkeling.

CompaNanny is een kinderopvang organisatie dat Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aanbiedt op meer dan 50 vestigingen in Nederland, waarvan 2 op Schiphol.

Op al onze vestigingen staan huiselijke inrichting, 1 op 1 aandacht, gezonde voeding en neutrale speelmaterialen centraal. Wij werken met een eigen en goed doordachte pedagogische visie die de basis vormt voor onze mindful werkmethode, goed opgeleide medewerkers en extra services voor ouders.

CompaNanny Schiphol Centrum is gevestigd in The Base, het kloppende hart van Schiphol Central Business District. Midden in deze bruisende omgeving is ons kinderdagverblijf een oase van rust en veiligheid waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven. Een fijne locatie om jouw kind te brengen als jouw werk hier dichtbij ligt. In de groene tuin aangrenzend aan de groepen hebben de kinderen alle ruimte om buiten te spelen. Uiteraard hebben we voor de allerkleinsten een aparte babytuin. We bieden op deze vestiging naast Kinderdagverblijf ook Flexibele opvang aan.

CompaNanny Schiphol Rijk is gevestigd op RichPort vlakbij Schiphol, aan de rand van gemeente Haarlemmermeer ten noordwesten van Aalsmeer. In de aangrenzende grote tuin kunnen de kinderen naar hartenlust buiten spelen. We bieden hier Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aan.

Kom een kijkje nemen op onze vestiging. Wij verwelkomen je daar graag!  

Naast opvang leveren wij ook extra services zoals gratis webinars, warme maaltijden voor kinderen en ouders en een podcast over kindontwikkeling & opvoeding; De Opvoedcast.

Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteit in alles wat we doen en zijn wij de expert in kindontwikkeling.

Wil je meer weten over onze opvang, werkmethode, services of locaties, lees dan verder op www.compananny.com

Terug